VELOSERVICE | Moereind 11 | 2275 Wechelderzande

Merken

Hieronder kan je een aanbod van onze merken terugvinden. Kom gerust even langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Granville


Veloservice is dealer van het merk Granville. Granville  is een Vlaams fietsenmerk, opgericht in 1928 onder de naam "Ludo". In het jaar 2000 werd de hele fietsenlijn, inclusief de merknaam volledig vernieuwd. Er wordt vooral belang gehecht aan creativiteit, innovatie en perfectie.
Van Granville zijn zowel stadsfietsen als e-bikes beschikbaar.

Ontdek hun gamma op www.granvillebikes.com of kom langs bij Veloservice en ontdek hun fietsen met een vrijblijvende testrit.

Focus

Focus is een Duits merk, gekend voor z'n kwalitatieve fietsen. Ze beschikken over een breed gamma aan sportieve fietsen, zoals racefietsen, gravelbikes, (elektrische) mountainbikes, elektrische trekking fietsen,...

Ontdek het gamma op www.focus-bikes.com of kom langs voor meer info of het bezichtigen van enkele modellen.

BOSCH E-bike service

Veloservice is uw BOSCH dealer in de buurt.

BOSCH staat gekend voor z'n hoog kwalitatieve onderdelen, alsook een goede garantie-opvolging. Dit geeft de e-bike eigenaar de nodige zekerheden, ook in de toekomst bij eventuele herstellingen.

Wij zorgen voor zowel herstellingen als onderhoud voor uw Bosch E-bike.
Hiervoor volgen we jaarlijks de nodige opleidingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

BIKE7

Om nog meer van elk fietsmoment te kunnen genieten heeft Bike7 een reeks producten ontworpen door professionals om te gebruiken door de gepassioneerde fietser. Beleef je sport nog intenser... Gebruik Bike7!

De BIKE7 producten zijn verkrijgbaar bij Veloservice.

Privacybeleid